Hitta din favorit soffa!

En lätt placerad möbel

En härlig soffa från sweef, den heter delfinen och är en lättplacerad soffa som gör sig bra i dom flesta miljöer. Det är en mix av salongssoffa och myssoffa. Den finns i flera olika tyger. Soffkuddarna är fyllda med  en kärna av kall skum som är omgiven av dun. Denna kombination  gör att dynorna behåller sin form och inte sjunker ihop. I filmen får du även veta hur enkelt det är att montera soffan.

Vill du veta mer om denna sköna prisvärda soffa besök sweef.se

 

Åter till  snygga soffor online

Soffa utan armstöd

Denna design soffa från furnititurebox.se heter Mannheim och har armstöd som går att fälla ner, du kan själv avgöra stilen och funktionen på soffan . Det är en  L  soffa med ett generöst sittdjup  som gör soffan skön att luta sig tillbaka i. Den har en  tvåtonsklädseln i konstläder och textil  som gör  den både slittålig och har god färgbeständighet mot ljus. MANNHEIM soffan finns i  vit/antracit och svart/grå

 

 

Här kan du få mer info om denna design soffan

Åter till snyggasoffor

Liten snygg bäddsoffa

Här ser du en smidig och praktisk bäddsoffa från furniturebox.se som passar utmärkt som extra bädd när du får oväntat besök. Den har även en bra sittkomfort.

Modellen heter Drömmen.

Här följer lita fakta om denna lilla bäddsoffa.

Soffan kombinerar kompakta mått och flexibilitet med en attraktiv retrostil. Den är bekväm att sitta i och kan enkelt bäddas ut till en extrasäng vid besök. Tack vare modesta dimensioner lämpar den sig för mindre lägenheter. Det retroflörtande formspråket präglas av en ändamålsenlig elegans och går lätt att matcha med gammalt som nytt.  Den finns i färgerna brunt och ljusgrått.

Här kan du få mer info om soffan

 

Åter till http://snyggasoffor.massagestol.nu

Futon bäddsoffa

Här ser du en läcker futon soffa med strama linjer och med enkla bädd möjligheter.

Modellen heter pantern.

Denna soffa passar perfekt som gästsäng när du får oväntat besök. En liten bäddsoffa med en stram och vass design. Du finner denna soffa hos sweef.se

Denna smidiga soffa passar lika bra i hemmet som i en offentlig miljö. Klädseln är i lättskött och tåligt konstläder i högsta kvalitet. Ryggstödet regleras enkelt mellan sittläge, tillbakalutat mellanläge och bäddläge.

Vill du läsa lite mer om vad ordet futon betyder kan du besöka wikipedia .

Åter till snygga soffor online

En snygg 2 sits soffa

Denna snygga och prisvärda bruna 2 sits soffa anno 2016 passar in i dom flesta hem.

Soffan heter Oxford  den har medelfast komfort och sittplymåernas kärna är i formfast kall skum.

Att välja ett mörkt tyg kan vara klokt , då syns inte eventuella fläckar lika lätt.

I filmen ser du även ett par bord som finns att inhandla hos furniturebox.

Denna möbelkombination ger en stilren och klassisk känsla med lite retro inspiration.

Åter till snyggasoffor

 

Här ser du en grå stilren bäddsoffa med en vändbar divan.

ELEGANS är bäddsoffan för dig som vill ha komfort, funktionalitet och stil. Slipp besväret med att tränga ihop vardagsrumssoffa och bäddsoffa i samma hem – i ELEGANS har du en skön och stilig familjesoffa som enkelt förvandlas till en bekväm sovplats för nära och kära lagom till läggdags. Med sin vackra gråa klädsel och divan pall blir den ett vackert inslag i hemmet. Den öppningsbara divan pallen fungerar som praktiskt förvaringsutrymme för till exempel kuddar och täcken. Divanen är dessutom vändbar, det vill säga att man själv kan välja om den ska vara på höger eller vänster sida.

källa: furniturebox.se

En bäddsoffa kan vara både snygg och praktisk. Detta är ett klokt val till den mindre lägenheten eller varför inte till gästrummet?

Åter till http://snyggasoffor.massagestol.nu

Snygg design soffa

Att finna en snygg design soffa till ett vettigt pris kan vara lite knepigt.

Men det finns design soffor som inte kostar skjortan. Vill du beställa en soffa online så har furniturebox ett läckert utbud av soffor som har det där lilla extra. Det är riktigt roligt att planera och genomföra sina planer, speciellt när designsoffor och andra läckra möbler går att handla online till rimliga priser. Så det behöver inte vara svårt att hitta en design soffa billigt. Det kan vara svårt att hitta en design soffa som passar med övriga möblerna i hemmet. Så det kan vara klokt att inte välja en för extrem soffa.

Denna soffa heter  MANNHEIM  och är en modern soffa för dig som söker något utöver det vanliga. Armstödet och tre av ryggstöden är fällbara vilket gör att soffans utseende och funktion enkelt kan anpassas efter tycke och sammanhang. Det generösa sittdjupet gör soffan skön att luta sig tillbaka i. Den effektfulla tvåtonsklädseln i konstläder och textil är både slittålig och har god färgbeständighet mot ljus. Den har verkligen en läcker kombination av både komfort och design. Om du funderar på att ha ett par extra kuddar så bör dessa vara diskreta och enfärgade!

Här kan du läsa mer om soffan.

 

Här kan du få mer information som gör det enklare till ett klokt val. Besök snygga soffor

Prisvärd bäddsoffa

BRISTOL är en bäddsoffa med fokus på användarvänlighet, flexibilitet och utrymmesbesparing. Den präglas av en funktionell elegans och kompakta mått som gör att rummet känns lite större än vad det är. Armstöden sitter fast med kardborrar så att de lätt kan tas bort till förmån för en extra sittplats. Genom att fälla ned ryggen blir soffan till en säng, perfekt för långväga gäster eller sena filmkvällar.

På ryggens baksida finns utfällbara ben som ger sängen extra stadga och döljs helt när de inte används. Sängkläder kan förvaras i lådan inuti stommen. De smarta funktionerna och den snygga designen gör BRISTOL passande för gästrummet, lägenheten och studentbostaden.

Källa: Furniturebox.se

Trots att detta är en billig soffa så ser den inte ”billig ut”. Utan denna soffa ger ett stilfullt intryck.
Här kan du läsa mer om denna billiga 2sits bäddsoffa.

En stilren läcker soffa från furniturebox.

ETAGE 2,5-sits Soffa Läder Svart

Stilren soffa i New England-anda. En modern men ändå retroflörtande soffa som passar i många hem.

New England eller Newport kallas en inredningsstil som har blivit mycket populär på senare år. Den bygger på ljusa färger som vitt, ljusgrått och beige med mörkare accentfärger, ofta blått, rött och läder. New England ligger på den amerikanska östkusten norr om New York, vilket har gjort området till ett populärt semestermål för många New York-bor. Stilen känns lantlig med marina inslag och därför är mycket populär i svenska sommarstugor, speciellt i skärgården.

Soffan är klädd i genomfärgat läder och två rader djupt satta knappar i ryggen, även de läderklädda. Den har höga armstöd och lätt utställda ben som ger den sin speciella look. Finns i två färger: svart läder och grått tyg. Matcha även med fåtöljen ur samma serie.

Mått
Bredd: 172 cm
Djup: 82 cm
Höjd: 87 cm
Sittbredd: 130 cm
Sittdjup: 55 cm
Sitthöjd: 44 cm                                                                                             Källa furniturebox.se

Besök furniturebox.se Nu kan du spara upp till 70%

Åter till snygga soffor

Småländsk soffa

I denna  film får du se hur en klassisk soffa tillverkas. Hos wikipedia kan du läsa mer om soffans historia. En soffa med en gedigen träsoffa med en gedigen trästomme kommer att hålla länge.

Åter till http://snyggasoffor.massagestol.nu/